Pelle's

Wandeling over de Kaart @Home

Wandel thuis over de kaart van Pelle's. Een route over je eigen keukentafel langs de verschillende gerechten uit de Pelle's Keuken. Met daarnaast bij iedere (voet)stap die je maakt een memorabele vraag om het gesprek met elkaar aan te gaan, en wat dacht je van de 'Waarom Niet Vandaag' Spotify playlist voor de gezellige sfeer! Dat klinkt goed toch?

Nieuwe bierkaart

Onze bierkenner Martijn presents: onze nieuwe bierkaart. Proef en beleef de nieuwe bieren van onze bierkaart. Stel je de vraag: waarom niet vandaag?

Vacatures bij Pelle's

Door een toenemende drukte is Pelle's opzoek naar personeel. Bent of kent u iemand die passie heeft voor de horeca en wil werken in een gezellig team? Solliciteer dan nu via info@pelles.nl.

LET OP: u kunt geen gerechten meer afhalen

Vanaf heden kun je helaas geen gerechten meer bij ons afhalen. Graag verwelkomen wij jullie op ons terras of in ons bier & eetcafé. Reserveer een tafel voor binnen via ons reserveringssysteem.

Tapas Spring Edition tot 9 mei

Speciaal voor de laatste maanden van de lockdown hebben wij een 'Spring Edition' Tapas@Home samengesteld. Een heerlijke box met tapas gerechten die jullie thuis nog even moeten afmaken.